Alan Paine – Combrook Ladies Coat Lotus

Brand

EAN

5052800957225

Forhandler

3.999 kr.

Alan Paine – Combrook Damer Frakke Lotus er en stilfuld og funktionel frakke til damer. Den er lavet af holdbare materialer og er fremstillet af 100% ren ny uld. Frakken er vandafvisende og har et tidløst design med en justerbar talje. Den har også praktiske detaljer som en stor hætte og lommer til opbevaring. Perfekt til jagt og udendørsaktiviteter. Opgrader din garderobe med denne frakke og nyd både stil og funktionalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5058101614763972 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Alan Paine – Combrook Damer Frakke Lotus

En stilfuld og funktionel frakke til damer

Alan Paine – Combrook Damer Frakke Lotus er en elegant og alsidig frakke, der er designet til at holde dig varm og komfortabel i køligt vejr. Denne frakke er perfekt til både hverdagsbrug og udendørsaktiviteter.

Holdbarhed og kvalitet

Denne frakke er lavet af høj kvalitet og holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. Den er fremstillet af 100% ren ny uld, der er kendt for sin varmeisolering og åndbarhed. Frakken er også vandafvisende, hvilket gør den ideel til uforudsigelige vejrforhold.

Stilfuldt design og pasform

Alan Paine – Combrook Damer Frakke Lotus har et tidløst og stilfuldt design, der passer til enhver lejlighed. Den har en flatterende pasform, der fremhæver din figur, samtidig med at den giver tilstrækkelig bevægelsesfrihed. Frakken har også en justerbar talje, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine præferencer.

Funktionelle detaljer

  • Stor hætte til ekstra beskyttelse mod vind og vejr
  • Praktiske lommer til opbevaring af nødvendigheder som telefon og nøgler
  • Lynlås og knaplukning for ekstra sikkerhed mod kulde
  • Blødt inderfor for øget komfort

Spørgsmål og svar

  • Er denne frakke velegnet til vinterbrug? Ja, denne frakke er lavet af varmeisolerende uld og er velegnet til køligt vejr.
  • Kan jeg justere taljen på denne frakke? Ja, denne frakke har en justerbar talje, så du kan tilpasse pasformen efter dine præferencer.
  • Er denne frakke vandafvisende? Ja, denne frakke er vandafvisende og kan modstå let regn og fugtighed.

Opgrader din garderobe med Alan Paine – Combrook Damer Frakke Lotus og nyd både stil og funktionalitet i én frakke. Denne frakke er et perfekt valg til enhver stilbevidst kvinde, der ønsker at holde sig varm og se godt ud.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.