Blog om outdoor

I denne blog om outdoor og friluftsliv finder du artikler om relevante emner indenfor outdoor, friluftsliv, camping, jagt, fiskeri mm. Vi udgiver løbende nye artikler, i takt med, at vi har noget interessant, noget sjovt eller spændende at dele. Det være sig nye trends,  gamle overbevisninger, lidt nostalgi, almen info, guides og inspirerende emner og vinkler. Du kan også finde indlæg og tweets på vores sociale kanaler som Facebook, Twitter og LinkedIn.

Naturen som omdrejningspunkt

Vi vil gerne holde dig informeret og opdateret om, hvad der kommer af nye produkter. Vi går også gerne i dybden med gamle kendinge, og vil generelt gerne belyse, hvad der er interessant ved et produkt. Vi kigger også på hvordan man klarer forskellige udfordringer og forbereder sig, inden man bevæger sig ud på eventyr i det fri.

Oplevelsesferier, afsondrede retreats, tracking, hiking og lign. er de sidste mange år blevet tiltagende populært. Der er snart ikke den familie med respekt for sig selv, der ikke mindst én gang har droppet charter-turen til fordel for en uge på camping med venner og familie. Det er noget vi går 100% ind for, da vi hylder det gode nærvær i og med naturen som omdrejningspunkt.

Respekter dyre- og plantelivet

I dag ved man hvor vigtigt det er at passe på naturen. Derfor kan vores artikler f.eks. også dreje sig om, at respektere dyre- og plantelivet. Eksempelvis når man nyder godt af den ro og fornyede energi man fyldes op af i det grønne. Ja, alene ved at gå en tur i skoven og indsnuse alle duftene og lydene bringes vores primitive sanser i spil. Dette beriger såvel sjæl som legeme. Det er måske store ord, men vi synes også naturen ér storslået! Vi stiller os gerne i spidsen for “grøn respekt” så længe vi kan stå inde for det vi formidler. Dyk ned i arkivet i vores blog om outdoor, og se om ikke du finder nogle interessante og inspirerende artikler.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.