Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort

Forhandler

Original price was: 3.199 kr..Current price is: 2.795 kr..

Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort – Effektiv kommunikation til jagt og udendørsaktiviteter. Pålidelig og klar kommunikation i enhver situation. Lang rækkevidde på op til XX kilometer. Holdbar konstruktion, der kan modstå barske forhold. Brugervenlig og nem at bære med det medfølgende bælteklips. Ekstra funktioner som FM-radio og indbygget lommelygte. Imponerende batterilevetid for langvarig brug. Køb nu og forbedre din jagtoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 11046001062523849 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort – Effektiv kommunikation til jagt og udendørsaktiviteter

Det Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort er det ideelle valg for jægere og udendørsentusiaster, der ønsker pålidelig og effektiv kommunikation under jagtture eller andre udendørsaktiviteter. Dette jagtradiosæt er designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende brugere og sikrer problemfri kommunikation i selv de mest udfordrende terræner.

Pålidelig og klar kommunikation

Med det Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort kan du nyde klare og pålidelige kommunikationsforbindelser, uanset hvor du befinder dig. Den digitale teknologi sikrer en høj lydkvalitet og reducerer støj og forstyrrelser, så du kan høre og blive hørt tydeligt. Uanset om du er på jagt, vandretur eller camping, vil dette radiosæt sikre, at du kan kommunikere problemfrit med dine jagtkammerater eller gruppen af udendørsentusiaster.

Lang rækkevidde og holdbarhed

Med en imponerende rækkevidde på op til XX kilometer (afhængig af terræn og forhold) kan du opretholde forbindelse med dine medjægere eller gruppen, selv når I er spredt ud over større områder. Det Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort er også bygget til at modstå de barske forhold, der ofte findes under jagt og udendørsaktiviteter. Det er vandtæt og stødsikkert, hvilket sikrer pålidelig ydeevne selv under ekstreme vejrforhold.

Nem at bruge og bære

Dette jagtradiosæt er intuitivt og nemt at bruge, selv for begyndere. Det har en brugervenlig grænseflade og ergonomisk design, der sikrer komfortabel betjening, selv under længere perioder. Med det medfølgende bælteklips kan du nemt fastgøre radioen til dit tøj eller udstyr, så den altid er inden for rækkevidde.

Ekstra funktioner og batterilevetid

Det Icom Prohunt Digital Jagtradiosæt sort leveres med en række ekstra funktioner, der forbedrer din jagtoplevelse. Det har indbygget FM-radio, så du kan lytte til dine foretrukne radiostationer, og det har også en indbygget lommelygte til brug i mørke omgivelser. Batterilevetiden er imponerende, og du kan forvente langvarig brug uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm.

  • Pålidelig og klar kommunikation i enhver situation
  • Lang rækkevidde på op til XX kilometer
  • Holdbar konstruktion, der kan modstå barske forhold
  • Brugervenlig og nem at bære med det medfølgende bælteklips
  • Ekstra funktioner som FM-radio og indbygget lommelygte
  • Imponerende batterilevetid for langvarig brug

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.