Sandberg 30.000 mAh USB-C PD 45W Survivor Powerbank, Sort

Brand

EAN

5705730420481

Forhandler

849 kr.

Sandberg 30.000 mAh USB-C PD 45W Survivor Powerbank, Sort – Holdbar og kraftfuld opladning til enhver situation. Hurtig opladning med USB-C PD-teknologi. Robust design til udendørs eventyr. Oplad flere enheder samtidigt. Praktisk LED-display og indbygget lommelygte. Med Sandberg 30.000 mAh USB-C PD 45W Survivor Powerbank får du en pålidelig og kraftfuld opladningsløsning til dine enheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 7110300122312933 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Sandberg 30.000 mAh USB-C PD 45W Survivor Powerbank, Sort – Opladning i verdensklasse til dine enheder

Holdbar og kraftfuld opladning til enhver situation

Den Sandberg 30.000 mAh USB-C PD 45W Survivor Powerbank er den perfekte løsning til at holde dine enheder opladet, uanset hvor du befinder dig. Med en imponerende kapacitet på 30.000 mAh kan denne powerbank levere pålidelig og langvarig strøm til dine smartphones, tablets, bærbare computere og andre USB-C-kompatible enheder.

Hurtig opladning med USB-C PD-teknologi

Med USB-C PD (Power Delivery) teknologi kan du oplade dine enheder hurtigt og effektivt. Denne powerbank understøtter op til 45W opladningseffekt, hvilket betyder, at du kan genoplade dine enheder på rekordtid. Uanset om det er en smartphone, tablet eller bærbar computer, kan du være sikker på at få en lynhurtig opladning med Sandberg Survivor Powerbank.

Robust design til udendørs eventyr

Denne powerbank er designet til at modstå selv de mest krævende forhold. Med dens robuste og stødsikre konstruktion er den ideel til udendørs eventyr, rejser eller bare til daglig brug. Du behøver ikke bekymre dig om at beskadige powerbanken, da den er bygget til at klare det hårde liv.

Flere enheder på én gang

Med flere USB-porte kan du oplade flere enheder samtidigt. Powerbanken er udstyret med både USB-C og USB-A porte, så du kan tilslutte forskellige enheder uden besvær. Uanset om det er din smartphone, tablet eller andre USB-kompatible enheder, kan du oplade dem alle på én gang.

Praktisk LED-display og indbygget lommelygte

Denne powerbank er udstyret med et praktisk LED-display, der viser den aktuelle batterikapacitet, så du altid ved, hvor meget strøm der er tilbage. Derudover har den også en indbygget lommelygte, der kan være nyttig i nødsituationer eller når du har brug for ekstra belysning.

  • 30.000 mAh kapacitet til langvarig strøm
  • USB-C PD-teknologi for hurtig opladning
  • Robust og stødsikkert design til udendørs brug
  • Mulighed for at oplade flere enheder samtidigt
  • Praktisk LED-display og indbygget lommelygte

Med Sandberg 30.000 mAh USB-C PD 45W Survivor Powerbank får du en pålidelig og kraftfuld opladningsløsning til dine enheder. Uanset om du er på farten, på eventyr eller bare har brug for ekstra strøm, er denne powerbank det perfekte valg.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.