Pandelampe Multicam Vizz Tactical MPLS – Princeton Tec

Forhandler

709 kr.

Pandelampe Multicam Vizz Tactical MPLS – Princeton Tec er en kraftfuld pandelampe til taktiske formål. Den leverer op til 420 lumen lysstyrke og har hvidt, rødt og infrarødt lys. Den er vandtæt, stødsikker og har en lang batterilevetid på op til 150 timer. Perfekt til jægere, militærpersonel og udendørs eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 10782402115734660 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Pandelampe Multicam Vizz Tactical MPLS – Princeton Tec

Effektiv pandelampe til taktiske formål

Pandelampe Multicam Vizz Tactical MPLS fra Princeton Tec er den ideelle løsning til alle dine taktiske belysningsbehov. Denne pandelampe er designet til at levere pålidelig og kraftfuld belysning i selv de mest krævende situationer.

Stærk og alsidig belysning

Med en imponerende lysstyrke på op til 420 lumen og flere lysindstillinger, kan du tilpasse belysningen efter dine behov. Vizz Tactical MPLS har både hvidt lys og rødt lys, hvilket gør den perfekt til natteoperationer eller situationer, hvor bevarelse af natssyn er afgørende.

Denne pandelampe har også en praktisk infrarød (IR) lysfunktion, der er ideel til brug med natkikkerter eller andre IR-følsomme enheder. Du kan nemt skifte mellem forskellige lysindstillinger ved hjælp af det intuitive betjeningspanel.

Robust og pålidelig konstruktion

Pandelampen Multicam Vizz Tactical MPLS er bygget til at modstå selv de mest krævende forhold. Den er vandtæt og stødsikker, hvilket gør den ideel til udendørs brug under alle vejrforhold. Den kompakte og lette konstruktion gør den også behagelig at have på i længere perioder.

Lang batterilevetid og nem opladning

Med Vizz Tactical MPLS får du en pandelampe med en imponerende batterilevetid. Den kan køre i op til 150 timer på laveste lysindstilling, hvilket sikrer, at du altid har lys, når du har brug for det. Lampen bruger almindelige AAA-batterier, der er nemme at skifte, og den har også en praktisk batteriindikator, der viser dig, hvornår det er tid til at skifte batterier.

  • Kraftfuld pandelampe til taktiske formål
  • Op til 420 lumen lysstyrke
  • Hvidt, rødt og infrarødt lys
  • Vandtæt og stødsikker konstruktion
  • Lang batterilevetid på op til 150 timer

Med Pandelampe Multicam Vizz Tactical MPLS fra Princeton Tec får du en pålidelig og alsidig pandelampe, der er perfekt til taktiske operationer, outdoor-eventyr og meget mere. Uanset om du er jæger, militærpersonel eller bare elsker at udforske naturen, vil denne pandelampe opfylde dine forventninger til kvalitet og ydeevne.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.