LEDLenser H7R Work Genopladelig Pandelampe

Brand

EAN

4058205021029

Forhandler

1.091 kr.

LEDLenser H7R Work Genopladelig Pandelampe – Kraftfuld og praktisk pandelampe til arbejde. Med op til 600 lumen og justerbar lysstråle. Genopladelig og lang batterilevetid. Holdbar og vandafvisende. Justérbar og komfortabel. Praktiske tilstande og funktioner. Perfekt til håndværkere og outdoor-entusiaster. Kategorier: Pandelamper.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065300117524795 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

LEDLenser H7R Work Genopladelig Pandelampe – Kraftfuld og praktisk pandelampe til arbejde

Produktbeskrivelse:

LEDLenser H7R Work Genopladelig Pandelampe er en pålidelig og alsidig pandelampe, der er designet til at opfylde dine behov under arbejde i forskellige miljøer. Denne pandelampe er udstyret med avanceret LED-teknologi, der sikrer en kraftfuld og jævn belysning, så du kan udføre dine opgaver effektivt og sikkert.

Nøglefunktioner:

  • Kraftfuld belysning: Med en lysstyrke på op til 600 lumen og en justerbar lysstråle kan du tilpasse belysningen efter dine behov. Uanset om du arbejder i mørke omgivelser eller har brug for fokuseret lys, kan denne pandelampe levere den rette belysning.
  • Genopladelig og lang batterilevetid: Med det medfølgende genopladelige batteri kan du nemt oplade pandelampen og undgå bekymringer om batteriskift. Den lange batterilevetid sikrer, at du kan arbejde uafbrudt i længere tid uden at skulle bekymre dig om strømafbrydelser.
  • Holdbar og vandafvisende: LEDLenser H7R Work er konstrueret til at modstå hårde arbejdsforhold. Den er stødsikker og vandafvisende, hvilket gør den ideel til udendørs brug og arbejde i våde eller støvede omgivelser.
  • Justérbar og komfortabel: Pandelampen har en justerbar hovedrem, der sikrer en behagelig pasform og mulighed for at tilpasse lysets retning. Du kan nemt justere vinklen for at opnå optimal belysning uden at belaste din nakke eller hoved.
  • Praktiske tilstande og funktioner: Med forskellige lysindstillinger, herunder fokuseret lys, bredt lys og blinkende lys, kan du tilpasse pandelampen til forskellige arbejdsopgaver og situationer. Den har også en integreret batteriindikator, der viser det aktuelle batteriniveau.

LEDLenser H7R Work Genopladelig Pandelampe er den perfekte ledsager til professionelle håndværkere, outdoor-entusiaster og alle, der har brug for pålidelig og kraftfuld belysning under arbejde. Med dens holdbarhed, justerbare funktioner og lang batterilevetid er denne pandelampe et pålideligt valg til enhver opgave.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.