LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe

Brand

EAN

4058205021081

Forhandler

1.364 kr.

LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe – Kraftfuld og alsidig pandelampe til enhver opgave. Opgrader din belysning med LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe og få en pålidelig og alsidig pandelampe, der opfylder alle dine behov. Med op til 1000 lumen og en rækkevidde på op til 300 meter, kan du nemt justere lysstyrken og fokusere lyset efter behov. Denne genopladelige pandelampe har en imponerende batterilevetid på op til 65 timer og er let og behagelig at bære med en justerbar hovedrem. Den er også vandtæt og stødsikker, hvilket gør den ideel til udendørsaktiviteter og arbejde under barske vejrforhold. Køb LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe i dag og få den perfekte løsning til alle dine belysningsbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065300117524797 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe – Kraftfuld og alsidig pandelampe til enhver opgave

LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe er den perfekte løsning til alle dine belysningsbehov. Uanset om du er på campingtur, vandretur, arbejder i mørke omgivelser eller har brug for en pålidelig pandelampe under nødsituationer, så er denne pandelampe ideel.

Kraftfuld og alsidig belysning

Med en imponerende lysstyrke på op til 1000 lumen og en rækkevidde på op til 300 meter, giver LEDLenser H7R Signature dig en kraftfuld og klar belysning. Du kan nemt justere lysstyrken og fokusere lyset efter behov takket være den avancerede Smart Light Technology.

Genopladelig og lang batterilevetid

Denne pandelampe er genopladelig, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for batteri. Med det medfølgende genopladelige batteri og USB-opladningskabel kan du nemt oplade lampen igen og igen. Den har også en imponerende batterilevetid på op til 65 timer, så du kan bruge den i lang tid uden at skulle oplade den.

Let og behagelig at bære

LEDLenser H7R Signature er designet med komfort i tankerne. Den har en justerbar hovedrem, der passer til enhver hovedstørrelse, og den er letvægtig, så du kan bære den i timevis uden ubehag. Lampen har også en vippefunktion, der giver dig mulighed for at justere lysvinklen efter behov.

Holdbar og pålidelig

Denne pandelampe er bygget til at modstå selv de mest krævende forhold. Den er vandtæt og stødsikker, hvilket gør den ideel til udendørsaktiviteter og arbejde under barske vejrforhold. Med LEDLenser’s høje kvalitetsstandarder kan du være sikker på, at denne pandelampe vil være din pålidelige følgesvend i mange år.

  • Kraftfuld og klar belysning med op til 1000 lumen
  • Justerbar lysstyrke og fokus
  • Genopladelig med lang batterilevetid på op til 65 timer
  • Justerbar hovedrem og letvægtig design for komfortabel brug
  • Vandtæt og stødsikker for holdbarhed under alle forhold

Opgrader din belysning med LEDLenser H7R Signature Genopladelig Pandelampe og få en pålidelig og alsidig pandelampe, der opfylder alle dine behov.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.