SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe

Brand

EAN

7318860200663

Forhandler

573 kr.

SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe – Den ultimative pandelampe til eventyrere. Opgrader dit eventyrudstyr med SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe og oplev en pålidelig lyskilde, der hjælper dig med at navigere i mørket under alle dine udendørsaktiviteter. Med en maksimal lysstyrke på 600 lumen, genopladeligt batteri og lang batterilevetid er denne pandelampe perfekt til udendørsentusiaster og eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065300196673418 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe – Den ultimative pandelampe til eventyrere

Opdag SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe

SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe er den perfekte ledsager til udendørsentusiaster og eventyrere. Denne avancerede pandelampe er designet til at levere pålideligt lys i selv de mest krævende situationer.

Nøglefunktioner

  • Kraftfuld lysstyrke: Med en maksimal lysstyrke på 600 lumen kan SILVA Explore 4RC oplyse selv de mørkeste omgivelser og give dig optimal synlighed.
  • Genopladelig batteri: Den medfølgende genopladelige batteripakke sikrer, at du altid har strøm til rådighed. Du kan også bruge almindelige AAA-batterier som backup.
  • Lang batterilevetid: Med en imponerende batterilevetid på op til 90 timer kan du stole på, at pandelampen holder dig oplyst under lange eventyr.
  • Justerbar lysvinkel: Den fleksible pandelampe kan justeres i forskellige vinkler, så du kan tilpasse lyset efter dine behov og aktiviteter.
  • Vandtæt og holdbar: SILVA Explore 4RC er IPX5-klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og kan modstå barske vejrforhold.

Spørgsmål og svar

  • Hvor lang tid tager det at oplade pandelampen? Det tager cirka 4 timer at oplade pandelampen fuldt ud.
  • Kan jeg bruge pandelampen til løb eller cykling? Ja, SILVA Explore 4RC er velegnet til både løb og cykling takket være dens lette vægt og justerbare lysvinkel.
  • Er pandelampen behagelig at have på? Ja, pandelampen er ergonomisk designet med en justerbar rem og polstret hovedstykke, der sikrer komfortabel brug i længere perioder.
  • Kan jeg bruge pandelampen under vand? Nej, SILVA Explore 4RC er ikke egnet til brug under vand.

Opgrader dit eventyrudstyr med SILVA Explore 4RC Genopladelig Pandelampe og oplev en pålidelig lyskilde, der hjælper dig med at navigere i mørket under alle dine udendørsaktiviteter.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.