Silva Free 3000 L – Pandelampe

Brand

EAN

7318860205125

Forhandler

3.670 kr.

Opdag Silva Free 3000 L pandelampen til udendørs eventyr. Med en lysstyrke på 3000 lumen og lang batterilevetid er denne pandelampe perfekt til vandreture, løb, camping og meget mere. Den ergonomiske og justerbare design sikrer maksimal komfort og brugervenlighed. Den vandtætte konstruktion gør den velegnet til alle vejrforhold. Silva Free 3000 L er holdbar og pålidelig til udendørs brug. Udforsk naturen med tillid og klarhed med denne kraftfulde pandelampe.

Køb her

Varenummer (SKU): 1065300196702828 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Silva Free 3000 L – Pandelampe til udendørs eventyr

Opdag Silva Free 3000 L pandelampen, der er designet til at opfylde dine behov under udendørs eventyr. Denne kraftfulde pandelampe er perfekt til vandreture, løb, camping og meget mere. Med et imponerende lysoutput og avancerede funktioner er Silva Free 3000 L den ideelle følgesvend til at udforske naturen.

Imponerende lysstyrke og lang batterilevetid

  • Med en lysstyrke på 3000 lumen giver Silva Free 3000 L en kraftig og bred lysstråle, der lyser vejen frem og sikrer optimal synlighed i mørket.
  • Den lange batterilevetid på op til 40 timer sikrer, at du kan nyde dine udendørs eventyr uden bekymring for at løbe tør for lys.

Avancerede funktioner for maksimal komfort og brugervenlighed

  • Den ergonomiske og justerbare pandelampe sikrer en behagelig pasform og mulighed for at justere lysvinklen efter behov.
  • Med forskellige lysindstillinger og tilstande kan du tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter og omgivelser.
  • Den vandtætte konstruktion sikrer, at pandelampen kan bruges under alle vejrforhold uden at blive beskadiget.

Holdbar og pålidelig til udendørs brug

  • Silva Free 3000 L er konstrueret med høj kvalitet og holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for stød og slag.
  • Den lette og kompakte design gør det nemt at bære pandelampen med dig overalt uden at føle dig besværet.

Udforsk naturen med tillid og klarhed med Silva Free 3000 L pandelampen. Gør dig klar til spændende udendørs eventyr med denne pålidelige og kraftfulde pandelampe.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.